GPO Retro Kassettbandspelare Bärbar GPO 162

5060237571273

GPO:s bärbara kassettbandspelare gör att du kan spela in och lyssna till dina kassetter. Med stora knappar för uppspelning, inspelning, spola tillbaka och snabbspola framåt.

499.00 kr
I lager   Leveranstid: dagar

Beskrivning

Med GPO W0162B Flatbed Cassette Recorder kan du återuppleva 80-talet. Mixa ditt eget mixband med din favoritmusik, spela in dina fantastiska sångfärdigheter eller spela in möten genom den inbyggda högtalaren eller naturligtvis njuta av din samling gamla kassetter. Det är allt möjligt med denna bärbara retrokassettinspelare från GPO.


Bärbar kassettspelare och inspelare
GPO W0162B Flatbed Cassette Recorder är lätt att bära. Denna lätta kassettinspelare fungerar både på elnätet och på 4 batterier, vilket gör denna bärbara kassettspelare lätt att ta med dig för att njuta av dina kassetter fulla av 80- eller 90-talsmusik. Spela in en mysig karaokekväll och lyssna på den efteråt, det är allt möjligt genom den inbyggda mikrofonen och högtalaren. Det finns också möjlighet att ansluta en extern mikrofon. Denna nostalgiska och roliga silverfärgade kassettinspelare och spelare i den brittiska GPO ger tillbaka den nostalgiska känslan på 80- och 90-talet.

Specifikation

Inbyggd mikrofon
Mikrofoningång 3,5 mm
Mic remote
Hörlursuttag (MONO Kan användas till hörsnäcka eller för att ansluta till stereoanläggning)
Bärhandtag (viks ner)
Kassettdäck/Bandspelare
Enkel inspelning
Nät- eller batteridriven kräver 4 x C-batterier (ingår ej)
Adapter medföljer
Mått W24 x D14.5 x H4cm.
Silvergrå

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också