SOUNDMASTER Retro skivspelare Bluetooth

NR545

Musik-anläggning i retro-stil med Bluetooth®, MP3-CD, skivspelare, kassett-bandspelare, DAB +/FM-radio och inspelning till USB-sticka

2894.32 kr
I lager   Leveranstid: dagar

Beskrivning

NR545DAB Record Player från Soundmaster är efterträdaren till den populära NR513DAB. Soundmaster NR545DAB musikcenter har en förbättrad ljudkvalitet samt en förbättrad metallkontrollpanel. Denna allrounder kommer med en 3-växlad skivspelare, med digital DAB + -radio för att lyssna på dina favoritradiostationer i högsta kvalitet, med en CD-spelare, kassettspelare, USB-ingång och till och med Bluetooth-in, för att överföra dina MP3-filer trådlöst över de interna högtalarna att spela. Letar du efter en väldigt solid och vacker nostalgisk skivspelare som du kan leva upp hela din musiksamling med? Då är NR545DAB Record Player från Soundmaster rätt val!


Karakteristiskt ljud
Skivspelaren kommer med hastigheterna 33 1/3, 45 och 78 varv per minut så att du kan spela alla skivor i din samling. De inbyggda högtalarna ger ett varmt och karakteristiskt ljud som passar bra med det nostalgiska utseendet. Med de 50 Watt PMPO-högtalarna finns det en hel del kraft att bygga ett trevligt parti med och om du behöver lite extra kraft kan skivspelaren alltid anslutas till externa högtalare. NR545DAB kommer också med möjligheten att ansluta dina hörlurar, vilket alltid är praktiskt om du vill fördjupa dig i musiken.


Många alternativ
Musikcentret har en mängd olika alternativ. Lyssna till exempel enkelt på CD-skivor eller välj att spela MP3-skivor via USB-ingången. Om du fortfarande har gamla kassetter kan du också enkelt spela dem på musikcentret. Lyssna dessutom på dina favorit FM- och DAB + -radiostationer så att du nu också kan lyssna på högsta kvalitet digitalradio med DAB +.


Bluetooth
R545DAB kommer också med det praktiska alternativet att ansluta din smartphone trådlöst via Bluetooth och spela din digitala musiksamling över de interna högtalarna. Samtidigt ger musikcentret dig möjligheten att använda utjämnaren för att utse förinställda inställningar så att du kan justera ljudet efter dina önskemål.


Inspelningsfunktion
Vill du digitalisera din vinylkollektion så att du kan ta den med dig vart du än går? Detta är nu enkelt med inspelningsfunktionen! Sätt i ett USB-stick och spela in både vinyl och kassett, radio och CD på MP3. Mycket användbart om du vill lyssna på det i bilen till exempel.


Matchande möbler
Med Soundmaster NR545DAB Record-spelare, skapa en praktisk totallösning för att lagra dina skivor och lägga ner dem med SF510-möblerna från Soundmaster. Denna matchande möbel är speciellt gjord för att sätta på musikcentret och bibehåller därför rätt dimensioner.

Specifikation

- FM PLL-radio med förinställda stationer
- DAB+ Digital Radio
- CD / CD-R / CD-RW / MP3
- Skivspelare 33/45/78 rpm
- Inspelning - spela in från skivspelare, kassett, radio, Bluetooth och CD direkt till USB-sticka.
- Track Separation funktion
- Kassett-bandspelare
- LCD-skärm
- Equalizer
- USB-uttag
- 3,5 mm AUX-In jack
- Linjeutgång RCA
- 3,5 mm hörlursuttag
- Fjärrkontroll
- Inbyggda stereohögtalare
- Audio effekt 2 x 5 watt RMS
- Teleskopisk antenn för DAB+ eller trådbunden antenn
- Äkta trä-chassi / ek

Mått: 50,0 x 34,0 x 21,0 cm (B x D x H)

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också